تولید کننده درب و پنجره یو پی وی سی قم : ساخت درب و پنجره دوجداره گروه صنعتی الماس با بهره گیری از ماشین آالات روز دنیا در مراحل ساخت و تولید درب و پنجره های دوجداره UPVC توانسته تمام استانداردهای جهانی و اصول اولیه ساخت درب و پنجره UPVC را رعایت کند و بهترین کیفیت را به شما هموطنان گرامی ارائه دهد. مراحل ساخت درب و پنجره دوجداره در گروه صنعتی الماس را برای شما شرح خواهیم داد تا با مراحلی که از آن آشنا شوید.
تولید کننده درب و پنجره یو پی وی سی قم
قطعا در مرحله اول برای مشتری مراحل ساخت خیلی مهم است و علاقه دارد تا محصولش در شرایط استاندارد تولید شود. برخی از سازندگان درب و پنجره دوجداره UPVC برای آن که حاشیه سود بالایی داشته باشند از پروفیلهای نامرغوب و غیراستاندارد استفاده میکنند یا حتی پروفیلهای بدون گالوانیزه به کار میگیرند که در کیفیت درب و پنجره تاثیر عمدهای دارد.
مراحل ساخت درب و پنجره دوجداره upvc یو پی وی سی
۱- طراحی پروژه با نرم افزارهای تخصصی درب و پنجره
اولین مرحله تولید و ساخت پنجره دوجداره، طراحی نقشه تولید درب و پنجره دوجداره میباشد که با توجه به ابعادی که توسط پرسنل اندازه گیری تهیه شده توسط نرم افزار طراحی درب و پنجره انجام خواهد شد. خروجی نرم افزار اطلاعات کاملی در مورد برش بهینه پروفیل یو پی وی سی و زوار دوجداره، ابعاد شیشه دوجداره یا سه جداره، لیست یراق آلات مصرفی، ابعاد توری و سایر موارد را در اختیار ما قرار میدهد. گزارش خروجی نرم افزار درب و ساخت پنجره یو پی وی سی ، به قسمت تولید ارسال میشود.
۲- تست نهایی برش پروفیلها بر اساس اندازهها
در ابتدای روند تولید، پرسنل خط تولید با توجه به این گزارش پروفیل یو پی وی سی و زوار درب و پنجره دوجداره را به صورت فارسی بر برش می دهند. سری و نوع پروفیل و همچنین دوجداره یا سه جداره بودن پنجره یو پی وی سی باید در هنگام قرارداد مشخص گردد.
۳- ایجاد محفظههای تخلیه آب و ایجاد سوراخهای دستگیرهها و لولاها
بعد از برش پروفیل، شیار آب برای هدایت آب به بیرون و سوراخ دستگیره برای یراق بندی روی پنجره یو پی وی سی ایجاد می شود.
۴- قراردادن پروفیل گالوانیزه و پیچ کردن آنها قرار دادن تسمه گالوانیزه در محفظه لولاها
در ادامه مراحل تولید و ساخت پنجره دوجداره گالوانیزه تقویت شده با ضخامت ۱٫۲۵ میلیمتر را در تمام طول پروفیل یو پی وی سی و تسمه تقویت لولا برای استحکام یراق آلات، جایگذاری کرده و آن را با پیچ به بدنه پروفیل متصل میکنیم.
۵- جوش دادن پروفیلها برای شکل گیری چهارچوب
بعد از مرحله گالوانیزه گذاری، پنجره یو پی وی سی با استفاده از دستگاه جوش پلاستیک به یک دیگر متصل میشود که یک چهارچوب با زاویه ۹۰ درجه تشکیل میدهد. دستگاههای مورد استفاده در این مجموعه، دستگاههای چهار سر میباشد که همزمان هر چهار گوشه پروفیل را جوش میدهد و موجب افزایش کیفی جوش و کیفیت نهایی پنجره یو پی وی سی میشود.
۶- تمیز کردن زائدههای ناشی از جوش در محل گوشهها
در محل اتصال گوشه پروفیل، به دلیل حرارت دستگاه جوش، مقداری ضایعات ایجاد میشود که توسط دستگاه تمیزکن بدون آسیب رساندن به نقاط اتصال از پروفیل جدا میشود.
۷- در صورت لزوم، برش و نصب مولیونها
در هنگام جوش پروفیل، هم زمان عملیات برش و سایش قسمت انتهای پروفیل مولیون به وسیله دستگاه کتیبه زن آغاز میشود. این پروفیل به عنوان تقسیم کننده در درب و پنجره دوجداره استفاده میشود و عموما در داخل چهارچوب کار میشود. بعد از تمیزکاری محل جوش پروفیل، پروفیل مولیون با استفاده از بست مولیون به داخل پنجره دوجداره پیچ میشود.
۸- نصب درزگیرهای لاستیکی یا همان گسکت
نتیجه نهایی این مراحل برای تولید و ساخت پنجره دوجداره، چهارچوب کامل فریم و لنگههای بازشو میباشد که لاستیک (گسکت تی پی ای و ای پی دی ام) را در شیار پروفیل جایگذاری میکنیم. این لاستیک نقش عایق بندی و آب بندی پنجره دوجداره را بر عهده دارد و کیفیت جنس آن در عایق بندی بسیار موثر است.
۹- نصب یراق آلات و تحویل پنجره
ایستگاه بعدی در تولید و ساخت پنجره دوجداره ، مونتاژ یراق آلات با جایگذاری شابلون می باشد که توسط پرسنل مونتاژ لولاها، اسپانیولت و دستگیره ها روی درب و پنجره دوجداره نصب می شود و فرایند تولید با رگلاژ پایان می یابد.