وبلاگ

انواع پنجره یو پی وی سی دوجداره

انواع پنجره UPVC

انواع پنجره یو پی وی سی دوجداره: امروزه، روز به روز استفاده از پنجره یو پی وی سی رواج بیشتری پیدا می‌کند. بسیاری از مردم در ساخت و سازهای جدید خود از این پنجره‌ها استفاده می‌کنند و یا در بازسازی و تعمیر خانه، پنجره‌های قدیمی را با پنجره‌های جدید یو پی وی سی تعویض می‌کنند. استفاده از پنجره‌های جدید به علل و دلایل مختلف با محبوبیت و استقبال روز افزون مردم مواجه است. به همین دلیل، در مراکز و موسسات و خانه‌های مختلف از انواع پنجره‌های یو پی وی سی استفاده می‌شود. در این مقاله به بررسی انواع پنجره UPVC خواهیم پرداخت، با ما همراه باشید.

انواع پنجره یو پی وی سی دوجداره

پنجره‌های یو پی وی سی

یکی از پر کاربردترین پنجره‌ها در سال‌های اخیر پنجره‌های یو پی وی سی است. این پنجره‌ها که از پی وی سی ساخته می‌شوند، بسیار زیبا و مقاوم بوده و به همین دلیل استفاده از آن به پنجره‌های معمولی برتری دارد. علاوه بر این ها، پنجره‌های یو پی وی سی امنیت و دوام زیادی دارد و به دلیل عایق بودن از ورود آلودگی‌های صوتی، آلودگی هوا و حتی گرما و سرما جلوگیری می‌کند. علاوه بر این ها، پنجره‌ها به دلیل جنس خود در برابر زنگ زدگی و پوسیدگی و نیز ضربه مقاوم هستند. این پنجره‌ها نسبت به شرایط جوی هم بسیار مقاوم بوده و در نتیجه برای استفاده از شرایط جوی مختلف بسیار مناسب هستند.

UPVC که نوعی پروفیل است، به رنگ سفید تولید می‌شود و میزان سفیدی و عدم تغییر رنگ آن به کیفیت پروفیل استفاده شده در آن بستگی دارد. به همین دلیل پنجره‌های یو پی وی سی از تنوع بسیار زیادی برخوردار هستند. از این رو، می‌توانید بر اساس نیاز و سلیقه خود پروفیل یو پی وی سی را به رنگ دلخواه خریداری و مورد استفاده قرار دهید. برخورداری از رنگ بندی متنوع برای بسیاری از معماران، طراحان دکوراسیون‌های داخلی و طراحان نما از اهمیت بسیاری برخوردار است. بنابراین با استفاده از روش‌های مختلف پروفیل یو پی وی سی را می‌توان تغییر رنگ دارد. از جمله این روش ها، که امروزه برای تغییر رنگ پروفیل یو پی وی سی مورد استفاده قرار می‌گیرد، روش استفاده از پوشش لمینت، استفاده از رنگ مخصوص برای رنگ کردن است. به همین دلیل انواع پنجره UPVC امروزه وجود دارد.

ویژگی پنجره یو پی وی سی

بسیاری از مردم با پنجره‌های یو پی وی سی تا حدود زیادی آشنایی دارند. این پنجره‌ها به دلیل برخورداری از ویژگی‌های منحصر به فرد از محبوبیت زیادی در بین مردم برخوردار هستند. از جمله ویژگی‌هایی که پنجره یو پی وی سی دارد، عبارتند از:

  • داشتن دوام و استحکام بالا؛
  • برخورداری از رنگ بندی‌های مختلف؛
  • داشتن خصوصیت عایق بندی در برابر گرما، سرما، آلودگی و غیره؛
  • استفاده از شیشه‌های چند جداره در این پنجره ها؛
  • جلوگیری از ورود گرد و غبار؛
  • برخورداری از تنوع بالا در سیستم باز شو؛
  • نداشتن نیاز به سرویس کار مانند رنگ آمیزی دوره ای؛
  • مقاومت در برابر حرارت و غیر قابل اشتعال بودن؛
  • برخورداری از قابلیت بازیافت؛
  • مقاوم بودن در برابر رطوبت و همچنین زنگ زدگی؛
  • راحت تر و آسان تر بودن استفاده و نصب آن؛
  • داشتن ثبات رنگ که در برابر نور خورشید، که رنگ آن از بین نمی‌رود.
  • مقاوم بودن در برابر خوردگی  و پوسیدگی که به مرور زمان ایجاد می‌شود.  
  • به صرفه بودن از لحاظ اقتصادی

انواع پنجره UPVC

در کل پنجره‌های یو پی وی سی به دو نوع کلی تقسیم می‌شوند. پنجره‌های یو پی وی سی باز شو و پنجره‌های یو پی وی سی که باز نمی‌شوند. هر کدام از این پنجره ها، هم به نوبه خود به بخش‌های مختلفی تقسیم بندی می‌شوند.

پنجره‌های یو پی وی سی باز شو

پنجره‌های یو وی پی سی دو جداره باز شو، از جمله مهم ترین و اصلی ترین نوع پنجره یو پی وی سی هستند. این پنجره‌ها خود به انواع مختلفی تقسیم می‌شوند. از جمله این پنجره‌ها می‌توان به پنجره‌های ثابت، تک حالته، سالیانی، دو حالته، آکاردئونی، کشویی، محوری و غیره … اشاره کرد.

پنجره‌های آکاردئویی

از جمله انواع پنجره‌های یو پی وی سی می‌توان به پنجره‌های آکاردئونی اشاره کرد. این پنجره‌ها به دلیل داشتن ویژگی‌هایی مانند، اشغال فضای بسیار کم، جمع شدن درب‌ها در کنارشان و غیره … از محبوبیت زیادی برخوردارند.

این مدل از پنجره‌های دو جداره دارای مزایا و ویژگی‌های منحصر به فرد زیادی است. از مهم ترین و اصلی ترین ویژگی‌های این پنجره‌ها می‌توان به کم جا بودن آن در زمان باز بودن اشاره نمود. اشغال فضای بسیار کم در زمان باز شدن با توجه به شرایط خانه‌های امروزی که اکثریت آپارتمانی و کوچک هستند، از اهمیت بسیاری برخوردار است. علاوه بر این در فضاهایی که عرض چارچوب پنجره بسیار زیاد است، می‌توان از این مدل پنجره‌های دو جداره استفاده کرد. این مدل از پنجره‌های دو جداره امکان استفاده از کل عرض پنجره را به شما می‌دهد. استفاده از پنجره‌های آکاردئونی گزینه و انتخاب مناسب برای همه فصول سال است. از این پنجره‌ها می‌توان در بخش‌های مختلف خانه مانند بالکن، حیاط، ارتباط دهی فضاهای بیرونی و داخلی و غیره … استفاده نمود.

در نهایت نکته دیگری که در مورد این مدل از پنجره‌های دو جداره باید بدان اشاره کرد، وجود تنوع بالا در نحوه باز شدن آن است. بر اساس میزان فضا و محیطی که در اختیار دارید و قرار است، پنجره در آن نصب شود، می‌توان از مدل‌های مختلف این پنجره استفاده نمود.

انواع پنجره UPVC کشویی و یا ریلی

از دیگر انواع پنجره UPVC می‌توان به پنجره‌های کشویی و یا ریلی اشاره کرد. پنجره‌های کشویی یو پی وی سی از دو ریل برای حرکت پنجره‌ها و همچنین از دو پانل تشکیل شده اند. این نوع از پنجره‌ها به صورت افقی به سمت چپ و یا راست باز و بسته می‌شوند. ریل‌های استفاده شده در این نوع از پنجره‌ها در برابر نفوذ و انباشت گرد و غبار بسیار مقاوم بوده و از دو بخش لغزنده و ثابت تشکیل می‌شوند.

از دیگر انواع پنجره UPVC می‌توان به پنجره‌های کشویی و یا ریلی اشاره کرد.

از دیگر انواع پنجره UPVC می‌توان به پنجره‌های کشویی و یا ریلی اشاره کرد.

پنجره‌های UPVC لولایی

از دیگر مدل‌های پنجره‌های دو جداره می‌توان به پنجره‌های لولایی اشاره کرد. این پنجره‌ها قابلیت باز شدن به سمت داخل و یا بیرون را دارند. پنجره‌های یو پی وی سی لولایی به نام آویز جانبی هم شهرت دارند. علاوه بر این نوع دیگری از این پنجره به صورت عمودی باز و بسته می‌شوند که به آنها آویز فوقانی می‌گویند. به عبارتی این پنجره‌ها از پایین به بالا باز می‌شوند.

پنجره‌های UPVC لولایی شیب دار

پنجره‌های شیب دار را بسیاری از ما دیده و یا از آن استفاده کرده ایم. پنجره‌های UPVC لولایی شیب دار بر اساس نحوه باز شدن به این نام شهرت پیدا کرده اند. این پنجره‌ها از سمت بالا به وسیله لولایی که در پایین قرار دارد، باز می‌شوند. البته می‌توان این پنجره‌ها به صورت افقی هم باز و بسته نمود. چرا که در یک طرف این پنجره‌ها لولایی وجود دارد، که امکان باز و بسته شدن پنجره را فراهم می‌کند.

پنجره‌های شیب دار را بسیاری از ما دیده و یا از آن استفاده کرده ایم. پنجره‌های UPVC لولایی شیب دار بر اساس نحوه باز شدن به این نام شهرت پیدا کرده اند.

پنجره‌های شیب دار را بسیاری از ما دیده و یا از آن استفاده کرده ایم. پنجره‌های UPVC لولایی شیب دار بر اساس نحوه باز شدن به این نام شهرت پیدا کرده اند.

پنجره‌های ثابت

از دیگر پنجره‌های یو پی وی سی، پنجره‌های دو جداره حالت ثابت هستند. این پنجره ها، همان طور که از نامشان پیداست، قابلیت باز و بسته شدن ندارند و بیشتر در قسمت‌های از فضای کاربردی مورد استفاده قرار می‌گیرد که نیاز به ارتباط با خارج و محیط بیرونی نیست. پنجره‌های یو پی وی سی ثابت از لنگه‌های ثابت نیز استفاده می‌کند و به دلیل ثابت بودن دستگیره ندارند. این پنجره‌ها از مزایا و معایبی هم دارند. از جمله مزیت استفاده از این پنجره ها، نداشتن محدودیت وزن است و می‌توان آن را در ابعاد مختلف استفاده کرد. ولی با این حال، عدم باز شدن پنجره هم مهم ترین و اصلی ترین عیب این پنجره است.

از دیگر پنجره‌های یو پی وی سی، پنجره‌های دو جداره حالت ثابت هستند.

از دیگر پنجره‌های یو پی وی سی، پنجره‌های دو جداره حالت ثابت هستند.

پنجره یو پی وی سی تک حالته

این نوع از پنجره‌ها از حالت بسیار ساده برخوردارند و تنها تفاوت آنها با پنجره‌های ثابت، باز شو بودن آنها است. نوع استاندارد این نوع از پنجره‌ها بر روی محور عمودی با قابلیت باز شدن ۱۸۰ درجه‌ای است. مکانیسم به کار رفته در این نوع از پنجره‌ها در مقایسه با دیگر مدل‌ها ساده تر است. مقرون به صرفه بودن این پنجره در مقایسه با مدل‌های دیگر از مهم ترین مزیت‌های آن است. اما این نوع از پنجره ها، محدودیت خاصی ندارند و مانند سایر انواع پنجره UPVC از محدودیت وزنی و ابعاد دارند.

این نوع از پنجره‌ها از حالت بسیار ساده برخوردارند و تنها تفاوت آنها با پنجره‌های ثابت، باز شو بودن آنها است.

این نوع از پنجره‌ها از حالت بسیار ساده برخوردارند و تنها تفاوت آنها با پنجره‌های ثابت، باز شو بودن آنها است.

پنجره یو پی وی سی دو حالته

این مدل از پنجره‌های یو پی وی سی بر خلاف پنجره‌های تک حالته است. در این نوع از پنجره ها، امکان باز شدن به دو حالت وجود دارد. حالت اول هم همان حالتی است که پنجره تک حالته دارد. در این حالت نحوه باز شدن پنجره به صورت عمودی است. اما این پنجره دارای نوع دومی از حالت باز شو هم است. این مدل بر روی افق محوری است از بالا در حدود بیست درجه باز می‌شود. باز شدن به این نحوه موجب می‌شود که پنجره فضای زیادی از خانه را اشغال کند و علارغم این امکان سیرکولاسیون هوا را نیز داشته باشد.

این مدل از پنجره‌های یو پی وی سی بر خلاف پنجره‌های تک حالته است. در این نوع از پنجره ها، امکان باز شدن به دو حالت وجود دارد.

این مدل از پنجره‌های یو پی وی سی بر خلاف پنجره‌های تک حالته است. در این نوع از پنجره ها، امکان باز شدن به دو حالت وجود دارد.

این نوع از پنجره‌ها هم مزیت‌ها و معایبی دارند. از جمله مزیت‌هایی که این مدل از پنجره یو پی وی سی دارند، می‌توان به قابلیت باز شدن متنوع آن و عدم اشغال فضای زیاد اشاره نمود. با این حال، این مدل از پنجره محدودیتی هم دارد، که مهم ترین و اصلی ترین آن استفاده از مکانیزم پیچیده تر نسبت به پنجره تک حالته است. به همین دلیل نیاز به مراقبت بیشتری دارد.

پنجره یو پی وی سی سایبانی

از دیگر نوع پنجره یو پی وی سی به نوع سایبانی آن می‌توان اشاره کرد. همان طور که از اسم این مدل پیداست، این مدل بسیار شیبه سایبان است. به این صورت که بر روی محور افقی و در حدود ۳۰ درجه از بالا باز می‌شود. استفاده از این مدل، معمولا در ویلاها و خانه باغ‌ها مناسب است. این مدل از پنجره‌ها به سمت بیرون باز می‌شوند و بنابراین حریم داخلی خانه را اشغال نمی‌کنند. با این حال، از این مدل می‌توان در سرویس‌های حمام، سرویس بهداشتی و یا پاسیوها استفاده کرد. این مدل از پنجره‌های یو پی وی سی، علارغم داشتن همه مزیت ها، از یک محدودیت اصلی رنج می‌برد و آن هم عدم تولید آن بیش از ۵۰ سانتی متر است. همچنین این نوع از پنجره‌ها در ارتفاع هم محدودیت دارد.  

از دیگر نوع پنجره یو پی وی سی به نوع سایبانی آن می‌توان اشاره کرد. همان طور که از اسم این مدل پیداست، این مدل بسیار شیبه سایبان است.

از دیگر نوع پنجره یو پی وی سی به نوع سایبانی آن می‌توان اشاره کرد. همان طور که از اسم این مدل پیداست، این مدل بسیار شیبه سایبان است.

پنجره‌های یو پی وی سی فرانسوی

پنجره‌های یو پی وی سی فرانسوی به پنجره‌های دو لنگه باز شو هم شهرت دارند. این نوع از پنجره‌ها در دو محور عمودی در مقابل همدیگر باز می‌شوند. البته این پنجره‌ها امکان باز شدن به وسیله ستون مشترک میانی و یا بدون ستون مشترک میانی را دارند. این نوع از پنجره‌ها در حالت بدون ستون راه بسیار مناسبی برای استفاده در اختیار ما قرار می‌دهد. در این حالت برای عبور وسایل می‌تواند از حداکثر عرض قاب استفاده کرد. این مدل از پنجره‌های یو پی وی سی از محدودیت مهم و خاصی برخوردار نیستند.

پنجره‌های یو پی وی سی فرانسوی به پنجره‌های دو لنگه باز شو هم شهرت دارند. این نوع از پنجره‌ها در دو محور عمودی در مقابل همدیگر باز می‌شوند.

پنجره‌های یو پی وی سی فرانسوی به پنجره‌های دو لنگه باز شو هم شهرت دارند. این نوع از پنجره‌ها در دو محور عمودی در مقابل همدیگر باز می‌شوند.

پنجره یو پی وی سی فولکس واگنی

علت نام گذاری این نوع از پنجره‌های یو پی وی سی به فولکس واگنی شباهت باز شدن آنها است. نحوه باز شدن این نوع از پنجره‌ها بسیار شبیه باز شدن درب‌های فولکس واگن است. که به صورت ترکیب ریلی باز و بسته می‌شوند. با این حال، در حالت کلی این مدل از پنجره‌های یو پی وی سی یک پنجره کشویی محسوب می‌شود. بنابراین همه مزیت‌های پنجره‌های کشویی را دارد و علاوه بر آن از زیبایی بیشتری هم برخوردار است. استفاده از این مدل برای قسمت‌هایی از خانه که نیاز به پنجره‌های قدی تا کف هستند مناسب است. با این حال، این پنجره‌ها کمی پر هزینه هستند، چرا که از یراق پیچیده برخوردارند.

علت نام گذاری این نوع از پنجره‌های یو پی وی سی به فولکس واگنی شباهت باز شدن آنها است.

علت نام گذاری این نوع از پنجره‌های یو پی وی سی به فولکس واگنی شباهت باز شدن آنها است.

جمع بندی

به طور کلی پنجره‌های یو پی وی سی به دو دسته کلی پنجره‌های باز شو و ثابت تقسیم می‌شوند. پنجره‌های باز شو، امروزه در تنوع بالا و به شکل‌های مختلف باز و بسته می‌شوند. با این حال انواع پنجره UPVC که به صورت باز شو تولید می‌شود، از تنوع بیشتری برخوردار هستند. امروزه در بسیاری از ادرات، مراکز صنعتی و بیمارستانی، شرکت ها، کارخانه‌ها و غیره استفاده از این پنجره‌ها به صورت وسیع صورت می‌گیرد. استفاده از انواع پنجره‌های یو پی وی سی دارای مزیت‌های بسیاری است. همین مزیت ها، موجب استقبال روزافزون مردم از آن شده است.

Related Posts

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *